Mobirise

High performing team Workshop

Become a high performing team with a beating heart

In deze 1 daagse power stand-up canvas training leer je de wetenschappelijke onderbouwde mind-body oefeningen waaruit het canvas is opgebouwd toe te passen binnen je team.
Je hereikt je team purpose en ontwikkeld tijdens een design sprint wat jullie passende Slogans zijn om de juiste acties te bewerkstelligen. Binnen 1 dag is je team klaar om een high performance team te worden. 

Zowel binnen start-up's als corporate's 

Power stand-up vol energie en focus

1

Intake

Voor het intake gesprek kom ik bij jullie langs om de wensen en behoefte inkaart te brengen. Opbasis hiervan pas ik de workshop aan naar jullie behoefte.  

2

Workshop

De 1 daagse training bestaat uit twee delen. Deel 1 is het hereiking wie jullie als team zijn, wat jullie purpose is en hoe jullie deze kunnen versterken. Deel 2 is het leren en oefenen met de verschillende methode waaruit de Power Stand-Up canvas is opgebouwd. 

3

Grow & Go

Het duurt tussen de 30 en 60 dagen voordat nieuw gedrag een patroon (habit loop) wordt. In deze fase coach ik en geef ik tips om jullie nieuwe habit loop te ondersteunen.

Meld je team nu aan

Of als je vragen hebt over deze workshop. Let me know.

Robert Tellier

Ik leer innovatie teams beter te performen door ze in contact te brengen met hun innerlijke kracht en co-creatie skills.

Contacts

Email: robert@uxflow.nl                   Phone: +31 (0)6 410 511 82